Cadastru si Topografie Vaslui

Despre noi

Înțelegem că atât munca noastră, dar și timpul efectuării acesteia influențează succesul proiectului.

Promptitudine

Suntem conștienți și înțelegem că munca depusă de noi și timpul de reacție are un impact important asupra succesului proiectului clientului. De aceea ne asigurăm mereu de furnizarea la timp.

Leadership

Adevăratul leadership reprezintă preocuparea față de corectitudine și integritate și determinarea de a găsi un drum mai bun pe viitor. Explorăm idei noi care vor aduce rezultate superioare pentru clienții noștri.

Expertiză

Oamenii care formează echipa noastră sunt cei mai buni în domeniul lor. Acest nivel de competență asigură funcționarea optimă a întregii echipe pentru a livra mereu proiecte de calitate superioară (de primă clasă).

Eficiență

Facem planuri detaliate și ne folosim resursele în mod eficient, păstrând în tot acest timp o comunicare deschisă între noi și clienți. Fructificam astfel orice idee si sugestie de la întâlnirile noastre cu clienții.

Precizie

Precizia absolută și acuratețea pentru fiecare măsurătoare reprezintă principala grijă a companiei. Căutăm să oferim clienților cele mai bune informații în prezentarea cea mai potrivită și relevantă pentru fiecare.

Colaborările noastre nu se opresc după finalizarea uneo lucrări, rămânem alaturi de clienții noștri și oferim orice date si detalii care i-ar putea ajuta și pe viitor.

156
Proiecte anual
427
proiecte finalizate
385
Colaboratori
78
Institutii colaboratoare
topografiecadastru_vaslui

Megabiz | Cadastru si Topografie Vaslui

Pe lăngă promptitudine suntem mereu în căutarea celei mai bune soluții pentru clienții noștri.

Înțelegem că atât munca noastră, dar și timpul efectuării acesteia influențează succesul proiectului tău. Din acest motiv punem mereu accent pe eficiență, ea fiind dobândită printr-o muncă de echipă determinată și cunoștințe tehnice avansate.

Megabiz – Cadastru si Topografie Vaslui

SERVICII PROFESIONALE DE INCREDERE.

Varietate serviciilor noastre completează nevoile si necesitățile comunităților locale atât în ceea ce priveste autoritățile cât și persoanele fizice sau juridice.

Servicii

– Plan Urbanistic General – UAT

– Ridicări topo – proiecte alimentări cu apă

– Ridicări topo – modernizare drumuri / asfaltare

– Ridicări topo – construire poduri / podețe

– Actualizare / Intabulare domeniul public – privat UAT

– RENNS – Registrul electronic național de nomenclatură stradală

– Ridicări topo – înființare rețea distribuție gaze naturale

– Programul național de cadastru si carte funciară

vrei să lucrezi cu noi?

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor